D&D Online er ferdigutviklet

Den første MMORPG-tittelen basert på et av verdens mest populære fantasiuniverser er nå klar for utgivelse i mars.

Utviklerne Turbine kunne i dag stolt fortelle at deres massive onlinespill Dungeons & Dragons Online: Stormreach er ferdigutviklet, og klar for salg. Storsatsingen er den første (og hittil eneste) MMORPG-tittelen som baseres på et av verdens mest populære fantasiuniverserer, Dungeons & Dragons (som er det samme universet spill som Baldurs Gate og Neverwinter Nights foregår i).

Spillet foregår i byen Stormreach, en gryte full av ambisjoner og hemmelige planer, har vokst utover mot kanten av det mørke og farlige kontinentet Xen’drik, men fremdeles i sikkerhet ettersom det er inngangsporten til fastlandet. Men nå truer en ukjent fare. Få eventyrere returnerer fra Stormreach, og de som gjør det forteller historier om død og undergang.

Turbine forteller at spillet leverer en autentisk D&D-opplevelse, med gameplay som minner mye om tradisjonelt penn-og-papir-rollespill. Spillere kan alliere seg med andre for å utforske mørke grotter fulle av feller, for å finne skatter og legendariske våpen. Du kan velge blant fem raser og ni klasser, og vil få oppleve raske slåsskamper som krever taktiske beslutninger, så vel så heltemot og gode fysiske egenskaper.

I følge pressemeldingen sendes spillet ut til amerikanske butikker 28. februar, men i Europa må vi vente til 10. mars med å få kjøpt det i butikken. De som har forhåndsbestilt spillet, får tilgang til fullversjonen noen dager i forkant, samt tilgang til betaversjonen (som avsluttes 20. februar) i ti dager. Videre vil forhåndsbestillere få en amulett som gjør dem hakket bedre i forsvar, samt en plakat av den røde dragen.

Mer informasjon om Dungeons & Dragons Online: Stormreach finner du på spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden