De dødes hus til PC

Sega kunngjorde nylig at skytespillet House of the Dead III kommer til PC.

House of the Dead-franchisen har sitt utgangspunkt i arkadehallene, og er skytespill av den sorten hvor spilleren følger en fastlagt rute gjennom landskapet, som om han skulle gått på skinner. Underveis vil han møte en hel rekke zombier og andre monstre, og må skyte disse før de får sjansen til å skade ham.

PC-versjonen av House of the Dead III vil inneholde alt det som arkadeversjonen hadde, og for å gi spillet ekstra varighet kommer den også med et helt nytt eventyr, samt muligheten til å bruke hagle (som kan brukes til å skyte flere fiender samtidig). Historien følger Lisa Rogan, som er datteren til helten fra det første House of the Dead-spillet, Thomas Rogan. Gamle Thomas har nå forsvunnet, og Lisa må slå seg sammen med farens gamle partner for å redde ham fra de udøde uhumskhetene som holder ham fanget.

Denne redningsaksjonen tar henne med gjennom områder som underjordiske laboratorier og et rasert bylandskap, og alle har det til felles at de er fullstappet med grufulle monstre. Hun slipper imidlertid å ta turen gjennom de zombiebefengte spillområdene alene, for om du har en venn å spille med kan han eller hun bli med på den blodige moroa.

House of the Dead III kommer til PC i februar neste år. Det er ikke ofte spill av denne typen tar turen innom PC-markedet, så det blir definitivt spennende å se hvordan det blir mottatt.

Siste fra forsiden