Telialigaen - Rocket League

– De er vel sultne på revansj etter forrige sesong

Playwell forventer tøff motstand fra Razzle Dazzlers i kveldens Rocket League-oppgjør.

Ottar «Choke» Halvorsen.
Domino e-sport, Psyonix (Montasje: Gamer.no)

Tredje runde med Rocket League i Telialigaen står for døren, og det er duket for et skikkelig revansjeoppgjør når Playwell møter Razzle Dazzlers torsdag kveld.

Sist lagene møttes i Telialigaen stakk Playwell-gutta – den gang under navnet Domino – av med seieren og sendte Razzle ut av sluttspilldansen. Denne sesongen har sistnevnte imidlertid sett litt sterkere ut, og Ottar «Choke» Halvorsen forventer knallhard kamp.

– Razzle er i form etter forrige uke, så de blir skumle. Også er de vel også sultne på revansj etter forrige sesong. Lett skal vi i hvert fall ikke gjøre det for dem, melder Halvorsen dagen før kampen.

Kampen ser du på Twitch-kanalen RLNorway fra klokken 19:00 på torsdag 11. februar.

– Hever nivået når det gjelder

DISSE SPILLER FOR PLAYWELL

Vis mer

Anker Alexander «Painyyy» Bugge
Ottar «Choke» Halvorsen
Joakim «Creamyy» Scheelhardt

PLAYWELLS SISTE RESULTATER

🔴 🟢

Etter to kamper ligger Playwell på en femteplass på tabellen, med tre poeng. Gutta røk på tap i en tøff åpningskamp mot Nordavind, men fulgte opp med en grei seier over Maskineriet uka etter. Ifølge «Choke» har det vært en brukbar start på sesongen, men det er enda rom for forbedring.

– Vi håpet og følte at vi kunne fått mer ut av kampen mot Nordavind, men sånn gikk det ikke. Vi spilte heller ikke opp mot der vi burde være mot Maskineriet. Nivået på spillet hever seg som oftest hos oss når det gjelder, konstaterer Halvorsen.

Sesongen er enda ung, og skulle det bli poengtap torsdag har Playwell fortsatt god tid til å hente seg inn igjen. Razzle er imidlertid ett av lagene «Choke» og kompani er tippet å kjempe om en sluttspillplass med, og en seier i lomma kommer helt klart godt med.

LES OGSÅ: Slik blir Telialigaens vårsesong i Rocket League »

– Selvfølgelig god motivasjon

Etter en tung avslutning på høstsesongen har Razzle kommet godt i gang med Rocket League-våren. Seieren over Major i første runde var i grunnen som forventet, men det var nok færre som hadde trodd at Tormod «Reganam» Lien og gjengen skulle klare uavgjort mot Nordavind.

DISSE SPILLER FOR RAZZLE

Vis mer

Tormod «Reganam» Lien
Aleksander «Phocas» Jensen
Andreas «Andey» Groven

RAZZLE DAZZLERS SISTE RESULTATER

🟢 🟡

– Kan ikke klage på starten denne sesongen. Seier i første kamp som forventet når vi henter inn Superdansken («Al Dente», journ.anm) og et noe overraskende poeng mot Nordavind. Forhåpentligvis kan vi fortsette den gode formen i morgen, forteller Lien til Gamer.no onsdag.

Les også
Anmeldelse: Rocket League

Basert på resultater så langt denne sesongen er det nok Razzle som har et lite overtak. «Reganam» er også raskt ute med å påpeke at selv om det ble tap sist lagene møttes i Telialigaen, har de slått Playwell-gutta siden den gang.

– Sist vi møtte dem så vant vi, men det siste møtet i Telialigaen gikk ikke så bra. Regner med at det blir jevnere denne gangen, og revansje fra forrige Telialiga-kamp er selvfølgelig god motivasjon, melder Lien.

AW3 alene på topp

SLIK SPILLES TREDJE RUNDE AV TELIALIGAEN ROCKET LEAGUE

Vis mer

Kl. 19:00: Razzle Dazzlers - Playwell
Kl. 20:00: Maskineriet - AW3
Kl. 20:00: Fact Revolution - Foxed
Kl. 20:00: Nordavind - Domino
Kl. 20:00: Major - Celestial

Razzles uavgjort mot Nordavind betyr at AW3 sitter alene på topp før torsdagens kamper. Det er riktignok kun snakk om et forsprang på to poeng, men alt teller og etter all sannsynlighet kommer ingen til å ta innpå tabelltoppen denne runden.

AW3 møter Maskineriet, i det som ligger an til å bli plankekjøring for AW3. Basert på våre eksperttips bør Nordavind slå Domino, mens Fact skal klare å få has på Foxed. Major mot Celestial kan by på spenning, men på papiret er det førstnevnte som skal gå seirende ut av den kampen.

Du kan følge rundens kamper fra klokken 19:00 på torsdag 11. februar. Sendingen starter på Twitch-kanalen RLNorway, og på Twitter kan du se en oversikt over hvilken kamper som sendes hvor.

Siste fra forsiden