De første detaljene om rFactor

rFactor er et realistisk bilspill fra skaperne av Sports Car GT, F1 Challenge 99-02 og Nascar Thunder 2004.

Image Space Incorporated har lenge laget bilspill for Electronic Arts, men nå har de besluttet å gå sin egen vei. rFactor beskrives som den ultimale bilsimulatoren, og lar spilleren få sette seg bak rattet på en rekke ulike biler i forskjellige klasser (her har vi alt fra normale gatebiler til GT-biler og Formel-biler). For å sikre at spillet ikke bare oppfører seg realistisk, men også ser realistisk ut, kommer dessuten rFactor med detaljert modellering av "cockpiten" til de mange bilene.

Spillets målgruppe er simulatortilhengere på PC, bilentusiaster, profesjonelle førere og kjøreskoler, noe som skulle tilsi at dette blir langt fra noe enkelt arkadespill. For øyeblikket er det svært lite informasjon å finne om dette spillet, og den offisielle nettsiden inneholder egentlig bare en liten animasjon, men vi regner med at dette forandrer seg etter hvert som folk får øynene opp for denne spennende tittelen.

ISI har ikke sikret seg en utgivelsesavtale for rFactor enda, men planen er at spillet skal distribueres online og i butikker verden over. Spillet skal etter planen komme på markedet i løpet av høsten.

Siste fra forsiden