De første skjermbildene fra Phantom Renaissance

I dag dukket de første skjermbildene til Massive Assault: Phantom Renaissance opp, og de røper mye om etterfølgeren til et av de senere års mest vellykkede strategispill.

Det mest åpenbare de 42 skjermbildene viser er at grafikkmotoren har fått seg en kraftig overhaling. Til å være et turbasert strategispill så Massive Assault virkelig pent ut, men Phantom Renaissance ser enda flottere ut. Titter vi nærmere på skjermbildene ser vi at handlingen i dem foregår på fire ulike planeter, og at disse inneholder nye terrengtyper, som elver, broer, sumper og vulkaner.

I tillegg vises flere av de nye enhetene vi får kontroll over. Fra Free Nations Union får vi angrepshelikoptere, maskingeværtillinger, antiluftskyts og ubåter. Nye våpen fra Phantom League inkluderer Bullfrog (gigantisk "mech" som er i stand til å skyte på to mål på samme tur) og Leviathan (skip med samme mulighet). I tillegg får vi se Phantom League sitt masseødeleggelsesvåpen, "Green Devil", som skytes ut fra satellitter i bane rundt planetene.

Massive Assault: Phantom Renaissance skal etter planen komme i salg til høsten. For mer informasjon kan du sjekke spillets nettsted eller produktsiden vår. Her er noen av de nye skjermbildene (besøk bildeoversikten for å ta en titt på resten):

Siste fra forsiden