De første Splinter Cell 3-detaljene

Ubisofts første overraskelse i forkant av E3 er nå offentliggjort. Splinter Cell 3 er under utvikling, og skal lanseres for PC før jul.

Tom Clancy-spillene har blitt legendariske, men suksessen til Splinter Cell overgår mye annet. Med over 6 millioner solgte enheter på verdensbasis og en hel rekke prestisjefylte priser, er det neppe noen dum idé å utvikle nok en Splinter Cell-tittel. Den tredje installasjonen vil etter det vi forstår komme før jul, eksklusivt på PC i førsteomgang.

- Med Splinter Cell 3, vil serien utvikle seg til å gi spillerne en ny type av gameplay som vil sikre at Splinter Cell franchiset fortsetter å sette standarden i spillindustrien, forteller Yves Guillemot, president og CEO hos Ubisoft, i pressemeldingen.

Splinter Cell 3 kommer med en helt ny spillmotor, og Ubisoft nevner i pressemeldingen at grafikk- og lydbildet vil være unikt noe annet innenfor denne generasjons spill uansett plattform. Det er en sterk påstand, men de har da også gitt oss gåsehud før. Det nevnes enestående, interaktive miljøer, med innovativt gameplay og en unik flerspiller. Ubisoft lover å sette en ny standard for bransjen, rett og slett.

Historien i Splinter Cell 3 foregår i år 2008. Informasjonskrigføringen har blitt en trussel og du, Sam Fisher, Third Echelon's mest erfarne Splinter Cell-agent, skal eliminere kilden for informasjonsangrep i Nord-Korea. Du skal sabotere og nøytralisere fiendtlige mål, og operere dypt inne på fiendtlig territorium, helst uten å bli oppdaget. Sam Fisher er godt trent, og det drar du nytte av ved å bruke hans akrobatiske og smygende bevegelser. Brettene vil være veldig åpne, og det vil dermed være måter å løse utfordringene på.

Vi ser frem til å ta en nærmere titt på Splinter Cell 3 på Ubisoft-standen under årets E3, og kommer selvsagt tilbake med en sniktitt etterhvert. I mens kan dere titte på de første to skjermbildene, og en illustrasjon:

Siste fra forsiden