Telialigaen - Counter-Strike

– De hadde bra mottrekk på det vi gjorde og tok oss litt på senga

Ådne «Sense» Fredriksen og Nordavind ble overrumplet av Oilers i hovedkampen mandag.

Ådne «Sense» Fredriksen og Nordavind ble et par nummer for små for Oilers.
Sindre Stien/Nordavind

SLIK ENDTE FØRSTE RUNDE AV TELIALIGAEN COUNTER-STRIKE

Vis mer

Oilers 2 - 0 Nordavind Talent
Fact 2 - 0 Bifrost
777 2 - 0 Midgard
Wizard 1 - 1 Apeks
Stabæk Momentum 0 - 2 Foxed

Etter første runde i Telialigaen Counter-Strike var det Oilers som stakk av med alle tre poengene i hovedkampen mot Nordavind. Johann «Saasinho» Saasen sier de forventet å møte et bedre Nordavind-lag.

– Vi hadde generelt god kontroll på begge kampene. Vi forventet et litt mer forberedt Nordavind om jeg skal være ærlig. Vi hadde ikke en super match individuelt fra vår side heller. Jeg vet at vi kommer til å få se et sterkere Nordavind utover sesongen.

LES OGSÅ: Oilers og Nordavind åpner sesongen med toppoppgjør

Se kampen i opptak på TV 2 Sumo »

– «Jimbo» og «Lax» har forberedt oss godt de siste ukene

DISSE SPILTE FOR OILERS

Vis mer

Jesper «Jimbo» Kamsrud
Håvard «kfreq» Ytreland
Eskil «LaX» Bjørnsen
Steffen «SLY» Amundsen
Johann «Saasinho» Saasen

Eirik «niel» Lein (trener)

Oilers hadde generelt god kontroll både på Inferno og Overpass. Spesielt på førstnevnte var de veldig solide, og slapp Nordavind til bare seks runder totalt.

– Det store grunnlaget ligger i mye av det gode arbeidet til «Jimbo» og «Lax». De har forberedt oss godt siste tre ukene.

Johann «Saasinho» Saasen og Oilers fikk med seg tre poeng. Her avbildet under sluttspillet høsten 2020 da han spilte for Bifrost.
Eivind Von Døhlen/Good Game

De fleste kampene i mandagens runde gikk som forventet, med unntak av regjerende seriemester Apeks som gikk på uavgjort mot Wizard. Saasen bryr seg ikke og sender et stikk til klubben.

– Jeg bryr meg dessverre meg ikke så mye om hvordan Apeks gjør det. Jeg lot dem ta over sirkusdirektør-jobben etter sluttspillet. Du ser jo kaoset de holder på med for tiden. Lurer på hvordan den norske satsingen gikk, avslutter en fornøyd Saasen.

LES OGSÅ: Norske «jkaem» har signert for EXTREMUM

Var demotiverte

DISSE SPILTE FOR NORDAVIND

Vis mer

Simen «sido» Rem
Preben «Trax» Martinsen
Ådne «sense» Fredriksen
André «scared» Carrillo Simonsen
Viktor «vHw» Wadman

Samuel «Zyppe» Martinsson (trener)

Les også
Universitet vil gjøre e-sport til bachelorgrad

Ådne «Sense» Fredriksen forklarer at Nordavind slet med motivasjonen mot Oilers.

– Det virket som vi alle egentlig var litt demotivert etter første kart fordi vi forventet å vinne. Vi prøvde å holde energien oppe men det ble litt for kunstig til at det skulle virke.

LES OGSÅ: Et svekket Apeks i sesongstarten - skal seiersrekken ryke denne sesongen?

Fredriksen mener at Oilers hadde gjort hjemmeleksa si før kamp.

– Oilers spilte bra. De hadde helt klart sett noen demoer av oss som vi kanskje fant ut av litt for sent. De hadde bra mottrekk på det vi gjorde, og tok oss litt på senga.

Selv om det ble et dårlig resultat for Oslo-klubben er det fortsatt tidlig i sesongen. Fredriksen sier at de nå skal fortsette å terpe i ukene som kommer.

– Vi kommer til å fikse feilene vi hadde i denne kampen videre inn i sesongen. Vi hadde én måned på å få i gang et kartutvalg på fire til fem kart så vi har ikke akkurat fått finpusset et hovedkart, sier Fredriksen før han legger til.

– Målet for poenfangsten vår denne sesongen er akkurat så mange poeng vi trenger for å nå sluttspillet, avslutter unggutten.

Siste fra forsiden