Comfyballs Rocket League Challenge

De skal kommentere Rocket League-turneringen på Gamer.no denne uka

Se Norges beste spillere i aksjon torsdag og lørdag kveld.

Jørgen Heie (øverste til venstre) og Anders Skjulestad skal vise og kommentere Comfyballs Rocket League Challenge på Gamer.no denne uka.
Privat/Psyonix

DETTE ER COMFYBALLS ROCKET LEAGUE CHALLENGE:

Vis mer

Premiert tre-mot-tre-turnering gjort i samarbeid mellom Gamer.no, PlayStation og Comfyballs. Deltakerne kan velge om de vil spille på PC eller PlayStation 4.

Premiene:

1. plass: 1500 kroner, tre PlayStation-headsets og klær fra Comfyballs til en verdi av 900 kroner.

2. plass: 600 kroner, tre PlayStation 4 DualShock-kontrollere og klær fra Comfyballs til en verdi av 900 kroner.

3. plass: 3x tre måneder PlayStation Plus-medlemskap og klær fra Comfyballs til en verdi av 900 kroner.

4.-6. plass: Klær fra Comfyballs til en verdi av 900 kroner.

Mer informasjon, påmelding og regler »

Torsdag kveld går startskuddet for Comfyballs Rocket League Challenge her på Gamer.no. I skrivende stund er 93 lag påmeldt og klare til å kjempe om en premiepott verdt over 9000 kroner.

Turneringen vil bli vist og kommentert på Twitch-kanalen til Bamble Dreamteam, og publikum loses gjennom konkurransen av kameratene Anders Skjulestad (25) og Jørgen Heie (26).

– Vi har begge en lidenskap for sport og gaming og Rocket League er det spillet som har tatt mest av tiden vår de siste månedene, forteller Skjulestad til Gamer.no.

Meld på laget ditt til turneringen »

Studiosending og kåringer

Bortsett fra noe kommentering på Bamble DreamTeam sin Twitch-kanal, har de liten erfaring med casting, men gutta gleder seg til å komme i gang.

– Vi tror vi har det som skal til for å underholde seerne, og håper å kunne engasjere utover kveldene. Vi skal kommentere kampene sammen og publikum kan forvente seg to personer som kjenner hverandre godt, har god kjemi og peiling på Rocket League, forsikrer de.

Hver spiller på vinnerlaget får dette headsettet fra Sony. I tillegg får hele laget 1500 kroner og klær fra Combyfalls til en verdi av 900 kroner.

Minst én kamp fra hver runde vises. Hele turneringen frem til og med kvartfinaler spilles torsdag 8. oktober fra klokken 19:00. Semifinaler og finaler spilles lørdag 10. oktober fra klokken 19:00.

Kommentatorene fra Langesund forteller at de planlegger et livestudio i forkant, som også avslutter kvelden etter at siste kamp er spilt. Mellom kampene vil det være litt diskusjon, kåringer og visning av høydepunkter.

Det er Fredrik «BuerNOR» Buer Pedersen, mannen bak den pågående brukerturneringen der hele 118 norske lag deltar, som er ansvarlig for at turneringen går riktig for seg.

– Til denne turneringen har Fredrik satt sammen et lite team, så vi forventer at det skal bli en bra turnering både teknisk og underholdningsmessig, sier Skjulestad.

Pekepinn på nivået i Norge

Les også
Anmeldelse: Rocket League

Kommentatorparet er spent på det sportslige nivået.

– Rocket League er jo et veldig nytt spill og vi vet ikke hvilke lag som er de beste i Norge enda, så denne turneringen vil nok gi oss en liten pekepinn på hvilke lag som er å regne med i toppen i Norge fremover og kanskje til og med holder et høyt internasjonalt nivå. Også er det selvfølgelig veldig gøy å være med å arrangere en slik turnering.

Rocket League har tatt spillverdenen med storm.
Jens Erik Vaaler/Gamer.no

I Rocket League kjemper to lag mot hverandre om å score flest mål i løpet av fem minutter. Hver spiller styrer sin egen bil, som kan hoppe, rulle, kjøre på vegger og øke hastigheten ved bruk av oppsamlet turbo. Det er enkelt nok til at man lærer seg mekanikken på et par minutter, men komplisert nok til at det tar tid å beherske alle små finurligheter.

Deltakerne kan selv velge om de vil spille på PC eller PlayStation 4, ettersom spillere på tvers av plattformene kan spille mot hverandre.

Følg sendingene fra Comfyballs Rocket League Challenge på Twitch-kanalen til Bamble Dream Team.

Siste fra forsiden