Dead Rising 4 er annonsert – se trailer

Frank West er tilbake, og må denne gangen meie ned zombier rundt juletider.

Under Microsofts E3-konferanse fikk vi se en trailer fra det neste Dead Rising-spillet, det fjerde i serien.

Det var lite informasjon om spillet utover traileren, men ifølge det vi fikk se blir det i hvert fall ikke mindre zombie-slakting i det neste spillet.

Godteri-skytende armbrøst? Hvorfor ikke?
Skjermdump

God jul

Spillet ser ut til å foregå rundt juletider. Frank West er på ferde igjen, med flere, nye, helsprø måter å eliminere zombier på.

Hvordan jeg har mest lyst til å slakte zombier? Slik.
Skjermdump fra Youtube.

I traileren fikk vi blant annet se en granatkaster, et armbrøst som skyter gigantiske godteripinner, en bil som blåser flammer ut fra sidene og et flammesprutende dinosaurhode for å nevne noe. Traileren viste også Frank West som tok selfies med døde zombier, om dette vil ha noen praktisk funksjon i spillet får vi nok vite etter hvert.

Dead Rising-spillene har gjort seg populære med helsprø zombie-slakting, og får i tillegg ganske så gode tilbakemeldinger for å være et lekent zombie-spill blant alle de mer seriøse apokalypsespillene.

For tre år siden ga vår kjære Espen Jansen sin dom av Dead Rising 3, og hadde følgende å si: «Dead Rising 3 er et godt og helsprøtt zombiespill som ikke tar seg selv så altfor seriøst».

Dead Rising 4 skal etter planen lanseres rundt juletider i år.

Les alle våre nyhetssaker fra E3 2016 »​

Siste fra forsiden