Dead Rising til PC?

I følge den nordiske distributøren Pan Vision, kommer zombieeventyret Dead Rising til PC før året er omme.

Nettstedet YouGames har tatt en titt på ulike lister over kommende spill, og hos den skandinaviske distributøren Pan Vision fant de en informasjon om Dead Rising for PC. Denne informasjonen har også dukket opp hos ulike forhandlere, som også inkluderer boksbilde og utgivelsesdato (28. september).

Dead Rising hos CDON

Da YouGames kontaktet Pan Vision for informasjon om Dead Rising for PC, ble utgivelsesdatoen fjernet. Pan Vision insisterte imidlertid på at de har fått informasjon om at spillet skal komme til PC, og at utgiver Capcom fortsatt planlegger å gi det ut før året er omme.

Det virker med andre ord rimelig sannsynlig at PC-eiere snart får teste det kritikerroste skytespillet, som ble en stor suksess på Xbox 360 i fjor. Capcom har imidlertid ikke kommentert saken.

Dead Rising foregår i et kjøpesenter hvor du må kjempe sammen med en liten gruppe overlevende for å holde horder med hjernespisende zombier unna. Spillet gir deg stor frihet, og om du bare ønsker å gå amok med gressklipper eller katana, får du lov til det.

Siste fra forsiden