Deathloop - Arkane

Deathloop er utsatt

Corona-viruset stikker kjepper i hjulene for Dishonored-studioets neste prosjekt.

Deathloop.
Arkane Studios

Deathloop, det neste spillet fra Dishonored-studioet er utsatt. Oprinnelig var planen å få spillet ut mot på tampen av 2020, men nå er det utsatt til andre kvartal i 2021.

Som vanlig er det en siste finpuss som oppgis som grunnen til at spillet ikke kommer i år, men også at arbeidet med å ferdistille spillet har blitt vanskeligere under corona-epidimien som fortsatt er et pågående problem..

Deathloop.
Arkane Studios

– Mens vi har tilpasset oss til å jobbe hjemmefra, fant vi ut at det å levere denne nye og spennende opplevelsen – på et nivå og med en finpuss som definerer både et Arkane-spill og en nestegenerasjonsopplevelse – tar lengre tid enn normalt, står det i en uttalelse på Twitter.

Deathloop er ikke alene om å måtte innse at arbeidstilværelsen gjør det vanskelig å lansere spill i 2020. For ikke lenge siden meldte utviklerne i 343 Industries at Halo Infinite heller ikke kommer i år, men i stedet skal slippes en gang neste år. Også de peker på covid-19 som en stor grunn til at utviklingsløpet har blitt vanskelig. Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 har også måttet bite i det sure eplet, og slippes nå en gang neste år.

Vi fikk et litt mer betydelig glimt av Deathloop i sommer. Målet er å bryte en endeløs sirkel av død og elendighet som skjer på øya Blackreef. Den er fanget i en slags Groundhog Day, der samme dag gjentas igjen og igjen, og den løsningen på loopen ut er å drepe åtte andre før midnatt. En ny trailer fulgte med informasjonsæsingen, og den kan du se nedenfor.

Deathloop kommer til PlayStation 5 og Windows.

LES OGSÅ: Slik skulle Dishonored-skaperens Half-Life-spill bli

Deathloop-trailer. (Video: PlayStation Blog)

Siste fra forsiden