Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 kommer likevel ikke i år

Nok en utsettelse for spillet.

Paradox Interactive

2020 blir likevel ikke året da Vampire: The Masquerade - Bloodlines får en oppfølger. Lanseringen av det nye vampyrspillet er flyttet til 2021, bekreftet Paradox Interactive og utvikler Hardsuit Labs denne uken.

Vampyrene må vente til 2021 før de får slukke tørsten.
Paradox Interactive

I en melding på Twitter forklarer partene at dette var en tøff beslutning, men en som ble nødvendig for at teamet skulle nå målene for både kvalitet og ambisjon.

– Vårt mål har alltid vært å levere det beste spillet vi kan, å la dere leve dere inn en World of Darkness-versjon av Seattle og å levere en verdig oppfølger til det opprinnelige Bloodlines-spillet. På grunn av lista vi har lagt for kvalitet og ambisjonene vi har satt for oss selv, har vi tatt den vanskelige beslutningen om at vi trenger mer tid, heter det i uttalelsen.

Den ferske utsettelsen er den andre i rekka, etter at Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-slippet først ble flyttet i oktober i fjor. Den gang ble lanseringsvinduet forskjøvet fra første kvartal i 2020 til «senere på året», før det altså forsvant helt ut i neste år.

Hardsuit Labs og Paradox uttrykker forståelse for at fans nok er skuffet over beslutningen, men ber om forståelse og tillit til at den riktige beslutningen er tatt. Utvikleren skal nå levere mer informasjon i løpet av de kommende månedene, både om ny slippdato og om visse endringer som visstnok skal hjelpe teamet med å nå målet.

LES OGSÅ: Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 tar turen til nestegenerasjonskonsoller »

Siste fra forsiden