Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 tar turen til nestegenerasjonskonsoller

Ny trailer viser mer av spillets uhyggelige side.

Det neste spillet i Vampire: The Masquerade-serien, kalt Bloodlines 2, kommer til Xbox Series X – i tillegg til PC, PlayStation 4 og Xbox One. Det kunngjorde Paradox denne uken i forbindelse med Microsofts nyeste Inside Xbox-sending.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 skal lanseres senere i år.
Paradox Interactive

Vampyrspillet har fått «Optimalisert for Xbox Series X»-stempelet, som betyr at det skal yte bedre på den kommende maskinen. Akkurat hvilke forbedringer det er snakk om er ikke kjent, men som Microsoft melder er det i hvert fall muligheter for opptil 120 bilder per sekund, samt bedre grafikk og lastetider.

Sony så langt har vært vag på detaljer rundt sin neste konsoll, så foreløpig er det ikke godt å si hvorvidt Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 også blir å finne på PlayStation 5. Gitt at det kommer til PlayStation 4 er det imidlertid trolig at utvikler Harduit Labs også jobber med en oppgradering på den kanten.

Dans med meg

Nyheten om en Xbox Series X-utgave ble delt sammen med i fersk trailer for spillet. Videoen – som du kan se øverst i artikkelen – tegner et ekkelt bilde av hva spillets vampyrer bedriver for moro skyld, og serverer også ørsmå glimt av ting som klatring, slåssing og bruk av overnaturlige evner.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 ble først avduket i mars 2019, med planlagt lanseringsdato i begynnelsen av 2020. Den planen gikk imidlertid i vasken, og mens en ny slippdato enda ikke er satt skal målet være å få ut actionspillet i løpet av dette året.

Microsoft viste frem flere Xbox Series X-spill denne uken.
Se hva den kommende konsollen er i stand til »

Siste fra forsiden