Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Refunderer forhåndsbestillinger av Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Paradox lover likevel at spillet er på vei.

Paradox Interactive

Spillere som har forhåndsbestilt det trøblete Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 kan nå få bestillingen refundert. Det melder Paradox Interactive i en melding på sine nettsider.

Paradox Interactive

Selskapet påpeker imidlertid at dette kun er i forbindelse med at spillets forskjellige utgaver har endret seg. Utviklingen fortsetter og planen er nå å vise frem mer av spillet en gang i september.

Paradox Interactive
Paradox Interactive

– Vi erkjenner at det var lenge siden mange av dere forhåndsbestilte Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2. Etter hvert som utviklingen fortsetter vil vi oppdatere spillets utgaver og bonusinnhold, og vi ønsker å tilby den beste valutaen for penger for de av dere som har støttet oss gjennom digitale forhåndsbestillinger etter så lang tid, skriver Bloodnlines-teamet.

Som del av prosessen har Paradox automatisk refundert alle forhåndsbestillinger av spillets fysiske utgaver. De som bestilte en digital versjon kan velge om de ønsker å få tilbake pengene sine. Mer informasjon om prosessen finner du på spillets nettsider.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 ble først kunngjort i 2019. Deretter fulgte en rekke utsettelser, der både spillforfatteren og utviklerstudioet Hardsuit Labs ble fjernet fra prosjektet.

Hva vi kan forvente av spillet nå er ikke godt å si, men til høsten skal vi altså få vite mer. I mellomtiden har Paradox sluppet et knippe nye skjermbilder, som du kan se her i artikkelen.

LES OGSÅ: Redfall-utviklerne håpet angivelig at spillet ville bli kansellert »

Siste fra forsiden