Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Mer trøbbel for Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Nok en utsettelse og Paradox har droppet spillets utviklerstudio.

Paradox Interactive

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 har allerede vært gjennom en lang og turbulent utviklingstid. Tirsdag tok det enda en sur vending, da utgiver Paradox Interactive kunngjorde at utvikler Hardsuit Labs har fått fyken.

I en uttalelse på Twitter takket Paradox utviklerteamet for innsatsen. Ifølge utgiveren har Hardsuit Labs gjort en kjempejobb med å legge grunnlaget for spillet, men til slutt var det altså ikke nok.

– Vi har tatt den vanskelige beslutningen om at Hardsuit Labs ikke lenger skal lede utviklingen av Bloodlines 2, skriver Paradox uten å komme med noen nærmere forklaring om hvorfor.

Uten en utvikler på plass har Paradox blitt nødt til å utsette Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 igjen. Det betyr at spillet ikke lenger kommer i løpet av 2021, og ettersom det er umulig å si når det kommer har Paradox bestemt seg for å stanse all forhåndsbestilling.

Til tross for all dramatikken forsikrer Paradox om at spillet fortsatt er under utvikling. Selvfølgelig gjenstår det enda en hel haug med spørsmål, som hvem som tar over utviklingsarbeidet, hvor mye av det eksisterende spillet som blir skrotet og når fans kan forvente å se det igjen.

LES OGSÅ: Vampire: The Masquerade-serien får et eget battle royale-spill i 2021 »

Siste fra forsiden