Vampire: The Masquerade - battle royale

Vampire: The Masquerade-serien får sitt eget battle royale-spill i 2021

Fra tidligere The Division- og Hitman-utviklere.

Den populære Vampire: The Masquerade-serien utvides med nok et spill til neste år. Det er riktignok ikke snakk om det utsatte Bloodlines 2, men om et helt nytt battle royale-spill.

Vampire: The Masquerade-serien prøver seg på battle royale.
Sharkmob

Det var svenske Sharkmob som i helgen kunne avsløre sitt første prosjekt og det første battle royale-forsøket for vampyrserien. Foreløpig har studioet kun sluppet en liten teaser for spillet, men ambisjonsnivået er klart.

Via sine nettsider forteller Sharkmob at spillet – som enda ikke har noe navn – skal la spillere oppleve «den neste spennende utviklingen for battle royale-spill» med actionfylte kamper i Prahas gater.

Hvordan dette skal se ut fikk vi en smakebit på i spillets første trailer – som du kan se øverst i artikkelen. Spillets offisielle beskrivelse gir også en pekepinn på hva spillere kan forvente av opplevelsen.

– Velg din spillespill, gå alene eller sammen, kjemp mot rivaler og et fiendtlig vesen hvis mål er å tilintetgjøre alle vampyrer. Bruk overnaturlige krefter, våpen og blod for å bli sterkere og gå på jakt, kjemp og overlev natten.

Spillet skal etter planen slippes i andre halvdel av 2021. Hvilke plattformer det kommer til er ikke bekreftet, men ifølge Sharkmobs nettsider er målet å utvikle spill for både PC og nestegenerasjonskonsoller.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 har tilsynelatende støtt på problemer.
Spillets forfatter fikk plutselig sparken i sommer »

Siste fra forsiden