Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Vampire: The Masquerade-serien får ny oppfølger

Paradox er utgiver av Bloodlines 2. Se den første traileren.

Kultspillet Vampire: The Masquerade - Bloodlines får en oppfølger til PC, PlayStation 4 og Xbox One tidlig i 2020. Dette kunne Paradox avsløre natt til fredag, i tandem med slippet av traileren som du ser over.

Paradox Interactive

Som med forløperen er det her snakk om et komplekst rollespill, men denne gangen spilt i førstepersons synsvinkel, der man får muligheten til å utforske flere åpne områder og gjøre ulike oppdrag slik man ønsker. Også her begrenses og åpnes valgmulighetene etter at spilleren har valgt å knytte seg til én klan. Lokasjonen for det hele er derimot ny; mens forgjengeren fant sted i Los Angeles skal vi denne gangen til Seattle.

LES OGSÅ: Fansen måtte «gjøre ferdig» Vampire: The Masquerade - Bloodlines »

Frontfigur på utviklingsteamet

Paradox Interactive

For kulten er det sikkert betryggende å høre at frontfigur, designer og forfatter for forløperen, Brian Mitsoda, er med på utviklingslaget sammen med studioet Hardsuit Labs. Litt mindre betryggende er det at Hardsuit Labs er et relativt lite nyoppstartet studio som ikke har så mye på merittlisten ennå, men det er for all del for tidlig å dømme her.

– Målet vårt har vært å bygge videre på signaturtemaene som gjorde Bloodlines unikt – spesielt dets mørke tone, stemning og humor, og jeg tror fans av det første spillet vil like det vi gjør med Bloodlines 2, forteller Mitsoda i en pressemelding om spillet.

Paradox Interactive

Paradox Interactive står som utgiver, etter at de for noen år siden sikret seg lisensen til White Wolf Publishing, et rollespillforlag som er kjent for sine rollespillunivers, World of Darkness og Vampire: The Masquerade.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines ble utviklet av Troika Games, og sluppet i 2004. Det sagnomsuste rollespillet ble spillet skarpt kritisert for dets mange problemer, noe som var et resultat av en problematisk utviklingsperiode hos utvikleren. I ettertid har fansen gjort mye for å pusse ned de gjenværende problemene i spillet etter at Troika ble lagt ned kort tid etter utgivelse.

Noen fans ville gjenskape Bloodlines tidligere.
Fansen jobbet med en Vampire: The Masquerade-nyversjon, men lisenseieren drepte prosjektet »

Siste fra forsiden