Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Utsettelse for Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

– Vi vil ikke gjenta feilene fra forgjengeren.

Paradox Interactive

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 rekker likevel ikke det planlagte lanseringsvinduet i første kvartal av 2020. Spillet skal fortsatt ut i løpet av neste år, men hvor mye senere det er snakk om vil ikke Hardsuit Labs-teamet si noe om.

Bloodlines 2 kommer fortsatt i 2020, men akkurat når er uvisst.
Paradox Interactive

I et lengre brev på sine nettsider forklarer utvikleren at valget om å utsette var vanskelig, men at det å levere et godt spill til syvende og sist er viktigere enn å nå en frist.

– Vi har et ansvar for å unngå noen av feilene som plaget det første spillet, som alle vet at ble lansert for tidlig. I løpet av de siste månedene har det blitt klart at dersom vi holder oss til den opprinnelige datoen vil vi risikere å gjenta den feilen. Det vil vi ikke gjøre, heter det i uttalelsen.

Utvikleren skal nå bruke de ekstra månedene på å sørge for at Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 følger de gode eksemplene fra forgjengeren, og lover en dyp historie, fascinerende og velspilte figurer og et rikt univers.

Flere detaljer på vei

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 ble opprinnelig avduket i mars og skal etter planen slippes til PC, PlayStation 4 og Xbox One. Som nevnt over vil spillet bygge videre på opplevelsen fra forgjengeren, denne gangen med førstepersons synsvinkel og en større og mer åpen verden.

Hvordan det hele vil fungere fikk vi en god pekepinn på under E3, der utgiver Paradox Interactive serverte en lengre «gameplay»-video. Ytterligere detaljer, blant annet om utviklingsprosessen, skal deles på PDXCON-messen den 19. oktober.

Doom Eternal har også måttet flytte sin lansering.
Skytespillet kommer nå i mars 2020 »

Siste fra forsiden