Doom Eternal - utsettelse

Doom Eternal-lanseringen flyttes til neste år

Skytespillet trenger noen ekstra måneder i ovnen.

Bethesda

Bethesda og id Softwares planer om å lansere Doom Eternal i november har gått i vasken, og skytespillet kommer nå først 20. mars neste år.

Doom Slayer må vente noen ekstra måneder før han kan gjøre det han gjør best.
Bethesda

Den nye slippdatoen kom frem i en Twitter-melding publisert på tirsdag ettermiddag. Der forteller utvikleren at de ekstra månedene ble nødvendige for å få spillet opp på et nivå som overgår fansens forventninger.

– For å sørge for at vi leverer den beste opplevelsen vi kan – slik at Doom Eternal lever opp til våre standarder for fart og polering – har vi besluttet å utsette lanseringen med noen måneder til 20. mars 2020. Vi vet at mange fans vil bli skuffet over denne utsettelsen, men vi er sikre på at Doom Eternal vil by på en spillopplevelse som er verdt å vente på.

Videre forteller id Software at den nevnte datoen kun gjelder for PC, PlayStation 4 og Xbox One. Nintendo Switch-versjonen vil komme noe senere enn de andre, men akkurat hvor mye senere er så langt ikke fastsatt.

Gratis modus og Doom 64

Foruten datoendringene kunne utvikleren avsløre at Invasion Mode vil slippes som en gratis oppdatering for alle litt etter lansering. I denne modusen inntar man rollen som en demon og får invadere andre spilleres verdener for å lage ugagn.

Forhåndsbestiller du Doom Eternal får du også med Doom 64 på kjøpet. En restaurert versjon av det klassiske Nintendo 64-spillet ble nylig kunngjort for Switch, men nå kommer det også til PC, PlayStation 4 og Xbox One. Også dette skal lanseres 20. mars 2020, på samtlige plattformer.

Doom Eternal ser ut til å bli en hektisk affære.
I sommer viste Bethesda frem en av spillets sterkere fiender »

Siste fra forsiden