Doom Eternal

Doom Eternal viser frem mer av den intense enspillerkampanjen

Se den rykende ferske traileren.

Bethesda Softworks slapp nettopp en ny trailer fra sitt kommende, nye innslag i Doom-serien, og denne gangen får vi mer innsyn i hva som venter oss i enspillerkampanjen.

Traileren, som du kan se øverst i artikkelen, byr på glimt av både fiender, våpen, omgivelser og historie, og bekrefter det vi allerede vet – at Doom Eternal blir forrykende saker.

Doom Eternal ble offisielt kunngjort på E3-messen i juni og skulle opprinnelig lanseres i november, men slippdatoen ble senere flyttet til 20. mars i år.

Bethesda Softworks

2-mot-1-modus

I tillegg den selvfølgelige enspillerkampanjen får det nye Doom-spillet en ny flerspillerkampanje kalt Battlemode, som innebærer at én spiller må konkurrere mot to andre spillere.

Solospilleren får innta rollen som en Slayer – hovedpersonen fra de tidligere Doom-spillene – mens laget med to spillere velger mellom fem forskjellige demoner med ulike egenskaper.

Gamer.no tok en titt på Doom Eternal på årets E3-messe, og vår journalist konkluderte med at spillet tar serien til nye høyder man vanskelig kunne forestille seg.

– Jeg har testet en god del spill på E3-messen i år, men jeg kan si uten den minste tvil at DOOM Eternal var det desidert morsomste å spille. Vekslingen mellom forskjellige våpen – som man fortatt aldri trenger å lade opp – ble aldri en kjedelig affære under demoen, skrev vår utsendte.

Doom Eternal slippes til PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch og Google Stadia, og datoen er altså 20. mars.

Les også: Ny Doom Eternal-trailer viser oss en av spillets sterkere fiender »

Siste fra forsiden