Doom Eternal - The Ancient Gods: Part One

Se spilling fra Doom Eternals første store utvidelse

The Ancient Gods: Part One lanseres i oktober.

Som lovet dro Bethesda sløret av den første skikkelige utvidelsen for Doom Eternal på torsdag. Pakken heter The Ancient Gods: Part One, og slippdatoen er satt til 20. oktober.

Artikkelen inneholder noen historieavsløringer for Doom Eternal.

Hei, du var ganske stor.
Bethesda

Datoen ble avduket med en gameplay-trailer for opplevelsen. Videoen, som du ser øverst i artikkelen, viser hva vår kjære Slayer får å pusle med etter hendelsene i Doom Eternal.

Khan Maykr er død, og med det har hele universet havnet i ubalanse. Det kan vi selvfølgelig ikke ha noe av, og derfor går turen til nye områder for å rydde opp i kaoset.

Knallhard action

Doom Eternal kom til verden i mars i år, som en oppfølger til Bethesdas nye Doom fra 2016. I kjent stil disker spillet opp med slakt av endeløse horder med demoner, med stadig større og mer brautende våpen.

Vår anmelder storkoste seg med Doom Eternal, og var hakket unna å gi spillet full pott.

– Det er bånn gass, tung metallmusikk og svære demoner som eksploderer i en kakofoni av gørr og blod fra første sekund, og det slutter ikke før du er ferdig med historien. Nivådesignet er hakket bedre denne gangen, grensesnittet er forbedret og du har flere elementer og oppgraderinger å leke med, skrev Gøran Solbakken.

Doom Eternal kommer også til neste konsollgenerasjon.
De som eier spillet får muligheten til å oppgradere til nye versjoner »

Siste fra forsiden