Doom Eternal - Invasion Mode

Skroter Doom Eternals planlagte Invasion Mode på grunn av pandemien

Spiller-mot-spiller-modusen må vike, men id Software lover «horde»-modus som erstatning.

Bethesda

Det blir likevel ikke noe av Doom Eternals planlagte Invasion Mode. Modusen som skulle la deg innta rollen som en demon for å invadere andre spilleres verden er lagt på hylla, bekreftet id Software nylig.

I en uttalelse på Twitter la utvikleren skylda på koronapandemien, som har kommet i veien for arbeidet. Som erstatning lover id i stedet å gi ut en ny enspillermodus, der man kjemper mot bølger med fiender.

– De uforutsette konsekvensene knyttet til pandemien og jobbing hjemmefra gikk utover arbeidet med [Invasion Mode]. I løpet av denne tiden har vi også hørt hvor mange av dere som liker den varierte spillingen og kampene som er tilgjengelige i utvidelsene og «master»-nivåene, lyder uttalelsen.

– Med det til grunn har vi besluttet å flytte vårt fokus fra Invasion Mode til å lage en helt ny «horde»-modus. Vi er sikre på at denne modusen vil gi dere mer av variasjonen og utfordringene dere er ute etter i spillet. I tillegg fortsetter teamet å jobbe med en ny variant av Battlemoduse, som inkluderer en mer konkurransedreven og rangeringsbasert struktur, flere spill- og balanseendringer og et nytt kart.

Dermed er det over og ut for den trøblete Invasion Mode. Modusen skulle opprinnelige lanseres sammen med Doom Eternal, men måtte settes på vent i forbindelse med at hovedspillet ble utsatt i 2019. Siden den gang har Doom Eternal fått en rekke utvidelser, men altså ingen invasjonsmodus.

Doom Eternal har fått nye konsollversjoner.
Oppgraderingen kommer imidlertid med en stor hake på PlayStation 5 »

Siste fra forsiden