Doom Eternal - Mick Gordon

– Vi avviser denne forvrengningen av sannheten og den selektive presenteringen av ufullstendige «fakta»

Bethesda slår tilbake mot Doom Eternal-komponistens anklager om dårlig behandling.

Bethesda Softworks

Forrige uke gikk komponist Mick Gordon knallhardt ut mot id Software og spesielt sjefsprodusent Marty Stratton. Gordon hevdet at han ble utsatt for dårlig oppførsel under arbeidet med lydspor til Doom Eternal, og at Stratton i ettertid løy om problemer knyttet til dette arbeidet.

Nå slår id-eier Bethesda tilbake, og i sin egen uttalelse hevder selskapet at Gordon farer med usannheter.

– Forvrengning av sannheten

Bethesda beskriver Gordons påstander som «en ensidig og urettferdig versjon et profesjonelt forhold som ikke lenger kan repareres». Selskapet gir derfor sin fulle støtte til Stratton og resten av id Software-teamet.

– Vi kjenner til alle detaljene og historien i denne saken og gir vår fulle støtte til Mary, [lydsjef på Doom Eternal Chad Mossholder] og teamet hos id Software. Vi avviser denne forvrengningen av sannheten og den selektive presenteringen av ufullstendige «fakta».

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Videre påstår Bethesda at det kan bevise at Gordon lyver. Disse bevisene ville selskapet foreløpig ikke ut med, men det skal visstnok være klart til å avsløre alt i «et passende forum dersom det blir nødvendig».

Bethesda viser også til trakassering og trusler rettet mot Stratton og resten av id-teamet som følge av Gordons påstander. Dette er uakseptabelt, skriver selskapet, og varsler konsekvenser for alle som går over streken.

Det er verdt å påpeke at Gordon hele tiden har vært klar på at fans ikke skal starte noen hatkampanje mot verken Stratton eller andre involvert. Gordon skrev også at Doom Eternal-teamet er en kjempegjeng, som fortjener all den rosen det har fått for sitt arbeid med spillet.

LES MER: Doom Eternal-komponisten hevder han ble feilaktig utpekt som syndebukk for spillets skuffende lydspor »

Siste fra forsiden