Doom Eternal

Ny Doom Eternal-trailer viser oss en av spillets sterkere fiender

Doom Hunter er ingen spøk.

Under Google Stadia-konferansen som ble avholdt i forbindelse med Gamescom-messen avduket Bethesda en ny trailer fra det neste kapittelet i id Softwares blodige Doom-saga.

Den nye videoen, som du kan se øverst i artikkelen, introduserer en av de helt nye fiendene man får den tvilsomme gleden av å bryne seg på i Doom Eternal – Doom Hunter.

Doom Hunter beskrives av Bethesda som en av Doom Eternals «mest formidable» motstandere, og etter videoen å dømme ser det ut som krabaten har litt av et arsenal å stille opp med.

Bethesda

Får ny flerspillermodus

I tillegg den selvfølgelige enspillerkampanjen viser det seg at den nye Doom-tittelen også byr på en ny flerspillerkampanje kalt Battlemode, som Gamer.no rapporterte forrige uke.

Denne går ut på at én spiller må konkurrere mot to andre spillere, hvor solospilleren får innta rollen som en Slayer – hovedpersonen fra de tidligere Doom-spillene – mens laget med to spillere velger mellom fem forskjellige demoner med ulike egenskaper.

Gamer.no tok en titt på Doom Eternal på årets E3-messe, og vår journalist konkluderte med at spillet tar serien til nye høyder man vanskelig kunne forestille seg.

– Jeg har testet en god del spill på E3-messen i år, men jeg kan si uten den minste tvil at DOOM Eternal var det desidert morsomste å spille. Vekslingen mellom forskjellige våpen – som man fortatt aldri trenger å lade opp – ble aldri en kjedelig affære under demoen, skrev vår utsendte.

Doom Eternal slippes til PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch og Google Stadia den 22. november.

Les også: Doom-fest på alle konsollene »

Siste fra forsiden