E3 2019 - Doom Eternal

Doom Eternal lanseres i november

Bethesda viste glimt av en brutal historie og en ny flerspillermodus.

Den blodige kampen mot alle helvetes demoner fortsetter til høsten, med lanseringen av Doom Eternal. Skytespillet deiser inn på PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch og Google Stadia den 22. november, kunne Bethesda bekrefte tidlig mandag morgen.

Det blir nok av ekle demoner i Doom Eternal.

Ved siden av datoen fikk vi et ferskt blikk på de brutale kampene som venter i spillet, med traileren som du kan se over.

Ikke uventet fortsetter spillet med de samme, eksplosive kampene som i forgjengeren fra 2016. Spillere trir inn i de blodige støvlene til villmannen kjent som DOOM Slayer, og går i gang med å utrydde demoner i alle mulige fasonger og størrelser.

Utvikler id Software lover en kraftigere Slayer, med flere og bedre våpen å rutte med. Til gjengjeld blir også motstanden tøffere, og man blir nødt til å utvikle strategier for å få has på de verste eklingene.

Asymmetrisk flerspillermodus

Se traileren for Doom Eternals nye flerspillermodus – Battlemode. (Video: Bethesda)

Bethesda viste også frem Doom Eternals nye flerspillermodus, kalt Battlemode.

Her får én spiller tar opp kampen mot to spillerstyrte demoner. Spilleren som tar Slayer-rollen stiller naturlig nok sterkere enn siden motstandere, mens demonene får mer eksentriske angrep og evner. Striden strekker seg over tre runder, hvor laget som vinner flest runder stikker av med seieren.

Hvordan det hele skal foregå fikk vi se i en trailer, som du kan få med deg til høyre i artikkelen. Bethesda lover også å vise mer av Battlemode, og av Doom Eternal, under årets QuakeCon-messe i juli.

Du kan lese flere E3-nyheter på vår samleside for årets messe »

Siste fra forsiden