Deep Silver gir ut nytt S.T.A.L.K.E.R.

Clear Sky får utgivelseskontrakt

Tyske Deep Silver vil stå for butikklanseringen av S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky.

Det er nå klart at den tyske utgiveren Deep Silver (en del av Koch Media) har fått utgivelsesrettighetene til det neste S.T.A.L.K.E.R.-spillet fra GSC Game World. THQ, som stod for utgivelsen av originalspillet, er dermed ute av bildet.

GSC er gode på stemning

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky foregår i 2011 (i en alternativ fremtid), og forteller om det som skjedde før hendelsene i originalspillet. Nok en gang må du ta turen til Tsjernobyl-sonen, hvor muterte monstre gjør livet surt for de som velger å oppholde seg der.

Clear Sky består av omtrent femti prosent nytt areal, og femti prosent areal som også var i originalspillet, men som har gjennomgått kraftige forandringer.

Et av hovedelementene i Clear Sky er en krig mellom åtte rivaliserende grupper. Du selv velge hvem du vil slå deg sammen med, og så jobbe sammen med disse for å få has på fiendene deres. Krigen skal visstnok også fortsette selv om du ikke er til stede, og drives dynamisk av spillets kunstige intelligens.

Spillet vil forøvrig lanseres på Valves Steam-portal samtidig med butikklanseringen. Mer info finner du på seriens offisielle nettsted.

Siste fra forsiden