Deep Silver kunngjør Singles: Threesomes

Bare navnet på denne ekspansjonspakken skulle være nok til å skremme vettet av foreldre og få tenåringsgutter til å sikle av forventning.

Singles tok gameplayet fra The Sims og la til en haug av nakenhet og sex, noe som sikret det en attenårsgrense i vår del av verden og en aldersklassifisering på linje med porno i USA. Situasjonen var som følger: To unge og attraktive mennesker skulle dele leilighet, og det var din jobb å få dem sammen. Dette involverte naturligvis mye flørting og, etter hvert, voksenlek i senga.

Singles: Threesomes (som forøvrig ikke er en endelig tittel) kommer med en forbedret grafikkmotor som tillater mer livaktige bevegelser, hundrevis av nye møbler for leiligheten og en ny garderobe med massevis av nytt tøy. I tillegg introduserer ekspansjonspakken en ny historie, som tar de simulerte personene dine ut av leiligheten og inn i nye og spennende omgivelser.

Ekspansjonspakken er ikke ventet i salg før i april neste år, men hvis du har problemer med å vente kan du laste ned den nyeste oppdateringen til spillet, som kommer med en rekke gameplay-forbedringer og lar deg forandre spillkarakterenes fysiske attributter. Oppdateringen er tilgjengelig fra spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden