DefCon på Steam

Valves Steam-system får atomkrigsspillet DefCon, samt hackerklassikeren Uplink og en haug småspill for tilfeldige spillere.

I DefCon får du rollen som en supermakt i et atomkrigsscenario. Kort fortalt: Verdens undergang er her, og du må sørge for at resten av verden lider mer enn din egen befolkning, selv om de etter alt å dømme blir utryddet, de også. Spillet utvikles av Introversion Software, og nå har det blitt klart at det vil lanseres over Valves distribusjonssystem Steam for ekstremt hyggelige 94 kroner.

Steam-lanseringen vil foregå i september, og pressemeldingen forteller også at DefCon kommer i salg i butikker rundt om i verden omtrent samtidig, men det fortelles ikke hvem som distribuerer CD-versjonen av spillet. Steam har imidlertid en ekstra liten Introversion-godbit å by på, nemlig deres første spill, hackerklassikeren Uplink. Dette spillet kan kjøpes nå, både selvstendig (for 62 kroner) eller sammen med strategispillet Darwinia (for 120 kr).

Valve har også kunngjort at de vil levere spill fra PopCap Games over Steam. PopCap er en av verdens ledende distributører av små og store spill for "tilfeldige gamere", og biblioteket deres inkluderer titler som Bejeweled og Zuma. Den 30. august vil 17 av PopCap sine spill bli gjort tilgjengelig over Steam, både som enkeltprodukter og i samlepakker.

Siste fra forsiden