Counter-Strike: GO / WESG

Deilig å være norsk i Kiev

Norges representanter storspilte i åpningsdagen av gruppespillet.

Starladder

.no BESTÅR AV:

Vis mer

Håvard «rain» Nygaard
Joakim «jkaem» Myrbostad
Ruben «RUBINO» Villarroel
Bjørn «Skurk» Maaren
Pål «Polly» Kammen

Den første dagen av den europeiske kvalifiseringen til WESG har vært preget av problemer med servere og forsinkelser. Laget som vant den norske kvalifiseringen, og som er våre representanter i Kiev spilte sine kamper hele fire timer etter planlagt tid. Til tross for de uheldige omstendighetene, så det ikke ut til at det hadde noe negative effekter på psyken til de norske spillerne, som stakk av med seieren i begge sine kamper.

Allerede i morgen skal .no spille sine gjenværende oppgjør i gruppespillet. Første kamp er planlagt å settes i gang klokken 18:00. Laget siste kamp spilles klokken 20:30.

Åpnet gruppespillet med overbevisende spill

DISSE SPILTE FOR GUERILLA_METHOD:

Vis mer

Nemanja «nexa» Isaković
Filip «k0ja» Kojić
Nemanja «k1Ng0r» Bošković
Petar «HOLMES» Dimitrijević
Namanja «NK» Krstić

Første motstander for .no var serbiske Guerilla_Method, på kartet Cache. Nordmennene gikk hardt ut som Terrorister fra start, som resulterte i en tidlig ledelse på 4-0. Serberne klarte etterhvert å kjempe seg tilbake i kampen, og i kombinasjon med et noe arrogant spill av .no, resulterte det i en jevn første halvdel, som endte 8-7 i nordmennenes favør.

Opptak av kampen mellom .no og Guerilla_Method

Fra startskuddet i andre halvdel var det derimot ingen tvil om hvilket av lagene som var det beste. Med duoen fra FaZe i teten, med hele 47 drap seg imellom, gruset .no de serbiske spillerne. Nordmennene virket veldig komfortable som Anti-Terrorister, og lot ikke de serbiske motstanderne få et eneste poeng i andre halvdel. Oppgjøret endte med et overbevisende resultat; 16-7 i favør .no.

Overraskende ensidig mot polske proffer

DISSE SPILTE FOR VIRTUS.PRO:

Vis mer

Wiktor «TaZ» Wojtas
Filip «NEO» Kubski
Jarosław «pasha» Jarząbkowski
Janusz «Snax» Pogorzerlski
Paweł «byali» Bieliński

I andre kamp møtte de norske spillerne gruppens klare favoritt, polske Virtus.Pro. Laget er regnet som et av verdens beste Counter-Strike-lag, og på forhånd av kampene fortalte Ruben «RUBINO» Villarroel at laget ikke forventet å vinne mot polakkene. Etter kartutvelgelsen, ble det klart at oppgjøret skulle finne sted på kartet Mirage.

Opptak av kampen mellom Virtus.pro og .no

Allerede fra start viste spillerne i .no ingen respekt for de polske spillerne. Som Anti-Terrorister gikk nordmennene opp i en tidlig 4-0-ledelse, slik de gjorde i sin forrige kamp. Denne gangen lot nordmennene derimot ikke motstanderne slippe til i kampen, og endte første halvdel med hele 13 av 15 rundeseire.

Etter en overbevisende opptreden som Anti-Terrorister, kunne .no ro i land seieren ved å ta kun tre runder som Terrorister. Det tok .no seks runder å klare, og dermed kan de norske spillerne si seg fornøyde med to av to seire i dagens oppgjør.

Les også
– Legendestatus til det laget som kan stoppe Nordavinds seiersrekke

Veien til sluttspillet

Med seier i begge sine kamper, troner Norges representanter på toppen av sin gruppe. Like under følger russiske .Russia og bulgarske BPro Gaming. Begge disse lagene har spilt kun én kamp. I likhet med .no slo også .Russia polske Virtus.Pro, mens de bulgarske spillerne knuste serbiske Guerilla_Method.

Begge oppgjørene vil være viktige for at nordmennene skal sikre seg en plass i sluttspillet. Med seier i en av kampene vil laget sikre seg en topp tre-plassering i gruppen.

LagKamperSeireTapPoeng
.Norway2206
BPro Gaming 1103
.Russia 1103
Virtus.Pro 2020
Guerilla_Method2020

Oversikt over nordmennenes gjenværende kamper

KlokkeslettLagStream
18:00.Norway vs .RussiaStarladder 11
20:30BPro Gaming vs .NorwayStarladder 11

Siste fra forsiden