Delta Force vender tilbake

Novalogic har nå kunngjort Delta Force: Reloaded, en ny og moderne versjon av det opprinnelige Delta Force-spillet.

Delta Force-serien har vært en stor suksess for Novalogic, og mye av dette kan de takke det opprinnelige Delta Force-spillet for. Dette kom ut i 1998, og var med å innføre en type gameplay som nå har blitt svært populær. Her måtte vi navigere oss gjennom enorme utendørsområder med vanvittige synsrekkevidder, og for å lykkes måtte vi hele tiden tenke taktisk.

Nå er originalspillet på vei tilbake, i en ny versjon som Novalogic har døpt Delta Force: Reloaded. Spillet vil kjøre på Novalogic sin nyeste grafikkmotor (som vi sist så i Joint Operations), og legger til en rekke nyheter i forhold til originalen. Spillet kommer med 20 enspilleroppdrag, og disse består av en samling av de beste oppdragene fra originalen.

I tillegg loves 25 kooperative oppdrag, samt over 20 flerspillerbrett i modusene "deathmatch", "king of the hill", "team king of the hill", "team deathmatch" og "capture the flag". Spillet støtter opp til 32 spillere samtidig, og kommer med muligheten for å lagre hver spillers statistikk slik at du kan sammenligne deg selv med andre spillere fra hele verden.

Oppdatering: Spillet har nå fått navnet Delta Force: Xtreme.

Siste fra forsiden