Delta Force: Xtreme

Novalogic har nå lansert en demo av Delta Force: Xtreme, som er en nyversjon av klassiske Delta Force.

Det ser ut til å være bred enighet i Delta Force-leiren om at det beste spillet i serien er det originale Delta Force, og dette ser Novalogic ut til å ha fått med seg. Det nyeste spillet deres, Delta Force: Xtreme, er nemlig en nyversjon av originalspillet, som kommer med mange av de samme oppdragene som vi fant i originalen, men som i tillegg kan skilte med oppdatert fysikk og grafikk. I tillegg får vi tilgang på kjøretøy, noe vi ikke hadde i originalen.

Demoen kommer med to kart; et enspillerkart, og et flerspillerkart. Enspillerkartet kalles "Flood", og foregår i fjellheimen i Peru. Her er målet å ta over en øde flystripe som for øyeblikket kontrolleres av en narkobaron. Flerspillerkartet foregår i et vinterlandskap, og her får du teste kjøretøyene i spillet. Spilltypen du får teste er "Team King of the Hill".

Demoen er på 290 MB, og du kan laste den ned fra Novalogic ved å følge lenkene under. For mer informasjon om Delta Force: Xtreme kan du besøke spillets offisielle nettsted eller vår produktside.

Siste fra forsiden