Demigod kommer til Europa

DotA-inspirert spill til butikk

Det spennende actionstrategispillet Demigod har blitt snappet opp av Atari.

Atari har inngått en avtale med den amerikanske utgiveren Stardock, som gir dem rettighetene til å distribuere det spennende prosjektet Demigod i Europa. Lanseringen vil finne sted til neste år.

Noen av spillets halvguder.

Demigod er under utvikling hos Gas Powered Games og beskrives som et lagbasert actionspill med elementer fra strategispill og rollespill. Her får vi kontroll over en kolossal halvgud, som må bekjempe motstanderens lag i enorme arenaer.

– Chris Taylor og teamet hos Gas Powered Games er i ferd med å skape noe svært originalt og spennende. Demigod utvider mulighetene for strategispill for PC, hevder David Gardner, som er sjef hos Atari-eier Infogrames.

Spillet skal være inspirert av Warcraft III-modifikasjonen Defense of the Ancients, og halvguden din kan blant annet lede en stor hær for å vinne. Spillet har en haug ulike halvguder, som alle har unike egenskaper.

Underveis kan du forbedre figuren din, samt kjøpe nytt utstyr. Mye av spillet vil være sentrert rundt samarbeid med datastyrte eller menneskelige spillere.

Om du ønsker å lære mer om Demigod, kan du stikke innom spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden