Demo av London Taxi og Supreme Ruler

Prøv deg som taxisjåfør i London eller, hvis du er av den stormannsgale typen, hersker over et helt land.

I Supreme Ruler 2010 har dagens stormakter falt sammen, og verden er delt opp i økonomiske og militære regioner som hele tiden kjemper seg i mellom. FN har forlatt banen, og en organisasjon som heter The World Market har tatt FNs plass. Du må prøve å sørge for at ditt land overlever i den uvennlige nye verden, ved hjelp av alle midler til din disposisjon.

Spillet skal være et banebrytende økonomisk, politisk og militært strategispill som støtter både enspiller og flerspiller (både i sanntid og turbasert modus). Demoen inneholder hele spillets teknologitre (minus masseødeleggelsesvåpen), to oppdrag, tre scenarier og en fullverdig flerspillerkomponent som fungerer gjennom GameSpy Arcade. Du kan laste den 100 MB-store installasjonsfilen ned herfra:

London Taxi: Rush Hour er et billig bilspill hvor du får kjøre en typisk London-drosje i den britiske hovedstaden. Den nylanserte demoen, som er på litt over 40 MB, inneholder et av områdene fra fullversjonen, og gir deg muligheten til å se hvor mange poeng du klarer å skaffe deg på 8, 15 og 25 minutter. Du finner den her:

Siste fra forsiden