CSI: Hard Evidence

Demo: CSI: Hard Evidence

Nå kan du teste demoen av eventyrspillet CSI: Hard Evidence.

CSI: Hard Evidence er et eventyrspill der CSI-teamet må bryne seg på nye mysterier. Her må du hjelpe Gil Grissom, Catherine Willows og resten av Las Vegas-teamet å løse drapsgåter ved hjelp av realistiske teknikker og laboratorieutstyr.

Ketchuprelaterte dødsfall er vanlige i USA

Spillet kommer med rettsmedisinske rekonstruksjoner og åsteder tatt fra TV-serien. Nyhetene i forhold til forrige CSI-spill inkluderer et helt nytt garasjelaboratorium for undersøkelser av biler og båter, forbedret bevisinnsamling og større frihet.

Den nylanserte demoen inneholder spillets øvingsdel, samt starten på den første saken i spillet. Her får du mulighet til å studere åstedet på jakt etter bevismateriale, som du så kan analysere. Demoen er kun for PC, men utviklerne forteller at den også gir et godt bilde av konsollversjonen. Installasjonsfilen er på cirka 430 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Siste fra forsiden