Demo: Nitro Stunt Racing

Formel 1 hadde vært mye mer spennende om bilene var utstyrt med ekstra rakettmotor.

Nitro Stunt Racing er et racingspill der du får sette deg bak rattet på biler utstyrt med rakettmotor. Handlingen foregår på baner med store hopp, heftige «loops» og krappe svinger.

Alle biler burde komme med horisontal indikator i dashbordet

På tross av spillets noe urealistiske konsept, skryter utviklerne av at selve kjørefølelsen er veldig realistisk. Rutinerte racingspillere kan skru av alt som finnes av elektroniske hjelpemidler, for et simulatorpreget gameplay.

Bilenes påmonterte rakettmotorer hjelper til mye mer enn bare å få opp ekstra fart på en langside. For eksempel kan du bruke rakettmotoren mens du er i luften, for å sørge for at bilen lander der du ønsker det.

Ellers loves vi flott grafikk, detaljerte biler (selvfølgelig med mulighet for å se handlingen fra «cockpiten»), smarte motstandere og realistisk skademodellering.

Nitro Stunt Racing er et prosjekt som kontinuerlig er i utvikling, og nå kan den første versjonen lastes ned. I fremtiden ønsker utviklerne å implementere funksjoner som baneredigeringsverktøy og flerspillermuligheter.

Demoen (270 MB) gir deg anledning til å teste en av spillets baner, med den mest nybegynnervennlige bilen, men om du liker det du får servert kan du låse spillet opp og dermed få tilgang på alt innholdet til fullversjonen.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Mer informasjon finner du på spillets offisielle nettsted. Fullversjonen koster rundt hundre kroner.

Siste fra forsiden