Penumbra: Black Plague

Demo: Penumbra: Black Plague

Trenger du litt grøss i hverdagen? Her er en demo av det neste Penumbra-spillet.

I Penumbra: Black Plague fortsetter den mildt sagt gufne historien fra Penumbra: Overture, og vi får følge hovedpersonen på sin ferd enda dypere ned i de «forlatte» gruvegangene på Grønland. Utvikler Frictional Games lover en psykologisk thriller satt til et guffent og utfordrende miljø, og en unik actioneventyr-opplevelse. De hevder Black Plague vil bli «grusomt, livaktig, interaktivt og unikt».

En av mange små gåter som må løses i dette grøssereventyret.

Forgjengeren hadde mange tradisjonelle eventyrspill-elementer, og benyttet seg av en avansert fysikkmotor for å gjøre disse ekstra realistiske. Black Plague vil bygge videre på dette, og levere et intelligent og spennende gameplay.

Nå har Paradox Interactive akkurat sluppet en demo på 139 MB. Her får du oppleve de fire første brettene fra fullversjonen.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Fullversjonen av Penumbra: Black Plague kommer i butikk 15. februar. For mer informasjon om spillet anbefaler vi en kikk på vår sniktitt.

Siste fra forsiden