Theatre of War

Demo: Theatre of War

Strategispillet Theatre of War har fått en stor oppdatering, og derfor har utviklerne lansert en ny demo.

I forrige uke lanserte 1C og Battlefront en stor oppdatering (v1.10.0.81) for strategispillet Theatre of War. Nå har de lansert en ny demo av spillet, som implementerer endringene fra oppdateringen.

Theatre of War fokuserer på realisme

Forbedringene betyr at spillet krever mye mindre av maskinen enn tidligere, samtidig som det har fått et mer avansert system for hva som er synlig og ikke, bedre kunstig intelligens og forbedret kampmodell.

Denne demoen inkluderer fem øvingsoppdrag, samt et oppdrag fra den tyske kampanjen. I dette oppdraget må du forsvare landsbyen Villers-Bocage fra britenes 7. Armoured Division.

Demoens installasjonsfil er på nesten 600 MB. Om du har lyst til å sjekke en liste over spillbare enheter og våpen i demoen, kan du stikke innom Battlefronts offisielle forum.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

I Theatre of War får vi ta del i autentiske slag fra andre verdenskrig og kommandere hundrevis av ulike enheter i fem ulike kampanjer (USA, Storbritannia, Sovjet, Tyskland, Frankrike og Polen).

Battlefront beskriver spillet som en kampsimulator i sanntid, hvor fokuset helt og holdent er på realisme, detaljer, historisk nøyaktighet og ekte taktikk fra slagmarken.

Mer info finner du hos Battlefront.

Siste fra forsiden