Demonisk action med Painkiller-teknologi

Cenega vil gi ut NecroVisioN, et førstepersons skytespill fra en gruppe Painkiller-veteraner.

NecroVisioN foregår under første verdenskrig, men denne krigen utspiller seg imidlertid ikke helt som historiebøkene forteller. Under overflaten utkjempes det nemlig en kamp mellom vampyrer og demoner. Demonene ønsker å ta ut aggresjonen sin på menneskeheten, og de eneste som står mellom dem og en utarmet menneskehet er vampyrene, men de er i ferd med å tape.

Store likheter med Painkiller

Spillet følger en ung amerikansk soldat som melder seg inn i den britiske hæren i 1916. Her overlever han sitt livs største eventyr, før han oppdager at ondskapens makter lusker under de utbombede slagmarkene. Nå må han alliere seg med vampyrene og kjempe mot demonisk avskum fra underverdenen for å redde menneskeheten.

NecroVisioN er et førstepersons skytespill som benytter seg av kraftig oppdatert Painkiller-teknologi. Handlingen foregår både på overflaten, der menneskene utkjemper sin krig, og i ulike underverdener. Omgivelsene varierer fra drømmeaktige til realistiske, og fiendene er alt fra soldater til grufulle monstre som tatt ut fra en Lovecraft-roman.

For å vinne må spillerne utnytte seg maksimalt av omgivelsene, samtidig som de får bruke magiske gjenstander, vampyrteknologi og autentiske våpen fra første verdenskrig. Som i Painkiller må vi også kjempe mot enorme sjefsfiender og store mengder motstandere på skjermen samtidig.

Nå er det klart at NecroVisioN skal gis ut av tsjekkiske Cenega, og lanseringen finner sted i 2008. I fjor var det også snakk om en Xbox 360-versjon av spillet, men denne nevnes ikke i gårsdagens kunngjøring. Mer om NecroVisioN finner du hos Cenega.

Siste fra forsiden