Arcane - sesong 2

Den animerte League of Legends-serien Arcane får en ny sesong

Netflix har bestilt nye episoder av den kritikerroste serien.

Netflix

Arcane, den animerte serien basert på League of Legends-universet, har vokst seg svært populær siden lanseringen tidligere i november. Nå melder Netflix og Riot Games at flere episoder er på vei.

Partene tok til Twitter i helgen for å melde at produksjon av sesong to er i gang. Kunngjøringen kom i form av en enkel teaser-video – som du kan se nedenfor – uten noen detaljer om hverken lanseringsplaner eller hvilken retning Arcane-fortellingen tar nå.

Som Variety melder er det imidlertid bekreftet at flere av skuespillerne beholder sine roller – inkludert Hailee Steinfeld som Vi, Ella Purnell som Jinx og Katie Leung som Caitlyn Kiramman.

Vår egen Mikkjell Lønning var blant de mange som har trykket Arcane til sitt bryst de siste ukene. I sin kommentar roste han seriens positive aspekter, og spådde samtidig en lys fremtid for lignende serier basert på ulike spillunivers.

– Animatørene i franske Fortiche Productions har skapt et vakkert univers som tidvis tar pusten fra meg. Plottet er engasjerende. Figurene er troverdige og dialogene sitter som støpt. Men uavhengig av kvalitetene i serien, bygger Arcane opp om potensialet for denne typen adapsjoner.

Neste sesong med The Witcher på Netflix er like rundt hjørnet.
Har premiere 17. desember »

Siste fra forsiden