Nehrim: At Fate’s Edge

Den digre Oblivion-modden Nehrim: At Fate’s Edge lanseres på Steam

Endrer fullstendig på originalspillet.

Skjermbilde fra Nehrim: At Fate's Edge.
SureAI

Den kan bli en god stund til vi får se Elder Scrolls VI i butikkene, men for å korte ned ventetiden kan man nå snart skaffe seg en solid Elder Scrolls-opplevelse fra Steam-plattformen. Det melder blant andre PCGamesN.

Den store Oblivion-modden Nehrim: At Fate's Edge legges nemlig ut på Steam den 12. juni, altså på fredag.

Nehrim: At Fate's Edge er riktignok langt fra ny, og ble først omtalt av Gamer.no allerede i 2010. Sjansen er imidlertid stor for at modden vil finne nytt publikum med lanseringen på den populære distribusjonsplattformen.

Skjermbilde fra Nehrim: At Fate's Edge.
SureAI

Laget av Enderal-teamet

Modden er laget av et tysk team ved navn SureAI. som også stod bak Skyrim-modden Enderal, som fikk svært positiv omtale av vår anmelder tilbake i 2016.

Modifikasjonen er en såkalt «total conversion mod», som innebærer at den endrer drastisk på originalspillet, med helt nye eventyr, områder og annet innhold. Det har også et nytt ferdighetssystem hvor spilleren går opp i nivå gjennom å sanke erfaringspoeng, der man i Oblivion først må levle opp bestemte ferdigheter.

Ifølge utvikleren selv er spillarealet sammenlignbart med det man finner i Oblivion, og det skal ta lengre tid å fullføre enn originalspillet.

Mer informasjon om modden kan du finne på spillets hjemmeside.

Les også: Blizzard avlyser presentasjonen av World of Warcraft: Shadowlands »

Siste fra forsiden