World of Warcraft: Shadowlands

Blizzard avlyser presentasjonen av World of Warcraft: Shadowlands

Utvikleren vil gi rom for viktigere stemmer akkurat nå.

I en Twittter-melding har Blizzard kunngjort at de avlyser den planlagte live-presentasjonen av den kommende Shadowlands-utvidelsen til World of Warcraft.

– Viktigere stemmer enn våre trenger å bli hørt, og nå er tiden for å lytte, heter det i utviklerens melding.

Live-streamen skulle opprinnelig avholdes tirsdag 9. juni, og det er ennå uvisst hva den nye datoen blir. Ifølge Blizzard vil flere detaljer deles ganske snart.

  Foto: Blizzard

Slår følge med mange andre

En rekke aktører i spillbransjen utsatt ulike arrangementer den siste tiden, både på grunn av urolighetene i USA og koronavirus-situasjonen. Blizzard har selv allerede kansellert årets BlizzCon-konferanse med bakgrunn i korona-trusselen.

Blant øvrige aktører som har reagert på situasjonen i USA er CD Projekt RED, som nylig avlyste Cyberpunk 2077-presentasjonen sin. Epic på sin side utsatte Fortnite-sesongen på nytt for å sette fokus på rasisme, og Call of Duty-oppdateringen ble også flyttet.

Ikke minst er PC Gaming Show, Guerrilla Collective, Future Games Show, Upload VR Showcase og EA Play alle forskjøvet med samme begrunnelse.

Shadowlands-utvidelsen ble offisielt kunngjort i november i fjor og kommer blant annet med fem nye områder og store endringer til nivåsystemet i World of Warcraft. Fra og med Shadowlands skal det bli mer meningsfylt å stige i gradene, lover utvikleren.

Det kommer også en rekke endringer i klassene og spesialiseringene i spillet, som Blizzard har redegjort på sine hjemmesider.

Les også: Infinity Ward trapper opp kampen mot rasisme i Call of Duty »

World of Warcraft: Shadowlands

Windows
Slippdato: 24. november 2020
Sjanger: Eventyr, Massivt online, Rollespill
Utvikler: Blizzard Entertainment
Utgiver: Blizzard Entertainment

Kommentarer (35)

Forsiden akkurat nå

Til toppen