Blizzard

Årets BlizzCon-messe er avlyst

Men det er likevel håp for Blizzard-fansen.

BlizzCon 2015.
Håvard Hofstad Ruud/Gamer.no

Blizzards store spillkonferanse BlizzCon er avlyst i år på grunn av den pågående koronavirus-pandemien. Det opplyser selskapet selv i en oppdatering på sine hjemmesider.

– Vi har snakket om ulike veier vi kunne tatt, og hvordan hver av dem kunne blitt truet av endringer i nasjonale og lokale helserelaterte retningslinjer i de kommende månedene. Til syvende og sist, etter å ha vurdert alternativene, har vi kommet til den veldig vanskelige avgjørelsen å ikke avholde BlizzCon i år, skriver selskapet.

Dermed slår altså Blizzard følge med mange andre aktører som har valgt å droppe større, fysiske arrangementer på grunn av krisen. Selskapet håper imidlertid å få på plass en annen løsning.

Det går rykter om et oppusset Diablo 2, som Blizzard kanskje ville vist frem på årets arrangement.
Blizzard

Vurderer digitalt alternativ

– Vi snakker om hvordan vi muligens kan kanalisere BlizzCon-ånden og nå frem til dere på nettet. [...] Vi ønsker å gjøre dette så snart som mulig, men gitt at dette er nytt territorium og på grunn av ulike faktorer vil det mest sannsynlig bli tidlig neste år, heter det i Blizzards oppdatering.

BlizzCon-konferansen avholdes i begynnelsen av november måned hvert år og benyttes som oftest til store avsløringer, slik som Diablo IV-avdukingen på fjorårets arrangement.

Hva Blizzard hadde planlagt for årets begivenhet, og hva de eventuelt planlegger for det alternative arrangementet tidlig neste år, er uvisst. Det har blant annet dukket opp rykter om et oppusset Diablo 2, som muligens vil bli vist frem om det er hold i ryktene.

Les også: En av årets største spillkonferanser er avlyst »

Siste fra forsiden