Diablo 2 - Remaster

– Oppusset Diablo 2 kommer senere i år

Ryktene om en «Remaster» vokser seg stadig sterkere.

Blizzard

Det var i forbindelse med fjorårets BlizzCon-messe at vi hørte de første ryktene om en oppusset versjon av Diablo 2. Siden den gang har det vært stille fra den kanten, men nå har ryktemølla igjen fått fart på seg.

Diablo II ble opprinnelig lansert i år 2000.
Blizzard

En rapport fra det franske nettstedet ActuGaming (via Forbes) hevder at oppussingsprosjektet nå går under navnet Diablo 2: Resurrected. Angivelig skal Blizzard ha planer om å slippe spillet mot slutten av 2020, men det kan endre seg basert på den pågående korona-pandemien.

Ifølge ActuGamings kilder er det Vicarious Visions som tar seg av utviklingen, i samarbeid med Blizzard. Det Activision-eide studioet har lang fartstid fra bransjen, og har tidligere jobbet med spill som Destiny 2 og Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.

Blizzard på oppussingsstien

Om ryktene stemmer blir Diablo 2: Resurrected enda et spill i oppussingsrekken til Blizzard. Selskapet har tidligere gjort suksess med nyversjon av StarCraft, men fikk slakt for oppussingsarbeidet med Warcraft III. Etter sistnevnte fiasko vil fansen trolig tøyle forhåpningene sine, men samtidig er Diablo-serien såpass populær at Blizzard kan forvente stor oppslutning.

Diablo-fans venter allerede i spenning på seriens neste innslag, som ble avduket i fjor høst. Diablo IV skal etter planen by på en mørkere opplevelse enn sin forgjenger, men stort mer vet vi ikke. Blizzard har ikke kunngjort noen slippdato for spillet.

LES OGSÅ: Diablo og Overwatch kan få sine egne TV-serier »

Siste fra forsiden