Vicarious Visions - Diablo 2

Nyversjon av Diablo 2 skal være på vei fra Tony Hawk's Remastered-utvikleren

Skal ha erstattet Warcraft III Reforged-teamet.

Diablo II
Blizzard

Vicarious Visions – studioet bak Crash Bandicoot-oppussingen og fjorårets nyversjon av Tony Hawk's Pro Skater – har offisielt blitt plukket opp av Blizzard. Det kunngjorde Activision Blizzard selv i helgen.

Vicarious Visions har gjort seg bemerket for sitt arbeid med oppussing av blant annet Tony Hawk's Pro Skater.
Activision Blizzard

I en uttalelse til GamesIndustry.biz forklarte utgiveren at de 200 ansatte hos Vicarious Visions får i oppgave å hjelpe til med eksisterende prosjekter hos Blizzard. Utvikleren får altså ikke ta føringen på egne prosjekter, men skal ifølge rykter blant annet bistå i arbeidet med en nyversjon av Diablo 2.

LES OGSÅ: Oppusset Diablo 2 på vei »

– Erstatter Warcraft III: Reforged-teamet

Ryktene om en Diablo 2-oppussing har nemlig blusset opp igjen i forbindelse med Vicarious Visions-overgangen. En fersk rapport fra Bloomberg hevder at studioet er en del av teamet som nå har tatt over Diablo 2 Remastered-utviklingen.

Oppussingsprosjektet – som enda ikke er offisielt bekreftet av Blizzard – skulle etter sigende ledes av teamet bak Warcraft III: Reforged. Etter alle problemene med det spillet bestemte Blizzard seg imidlertid for å gå i en annen retning, melder Bloomberg.

Kilder med kjennskap til situasjonen forteller til nettstedet at Blizzard siden har oppløst det såkalte Team 1 – som hadde ansvaret for Warcraft III: Reforged. Flere medlemmer fra det teamet har sluttet seg til Dreamhaven eller Frost Giant, to nye spillstudioer opprettet av tidligere Blizzard-topper.

LES OGSÅ: Slik blir ferdighetssystemet i Diablo IV »

Siste fra forsiden