World of Warcraft: Shadowlands

Her er den første store oppdateringen for World of Warcraft: Shadowlands

Sylvanas lager mer kaos i Chains of Domination.

Fredag kveld sparket Blizzard i gang den aller første utgaven av BlizzConline, en nettbasert variant av selskapets årlige spillmesse. Som ventet ble World of Warcraft viet mye scenetid, og vi fikk se hva som ligger på lur for Shadowlands.

I Chains of Domination får spillere endelig fly gjennom Shadowlands.
Blizzard

Den første store oppdateringen for Shadowlands skal hete Chains of Domination. Her fortsetter kampen mot dødsrikets ondsinnede hersker – The Jailer – og vi får også et gjensyn med pøbelen Sylvanas Windrunner.

I traileren for Chains of Domination – som du kan se øverst i artikkelen – steller Sylvanas i gang mer bråk når hun forvandler helten Anduin Wrynn til en kjeltring. Dette får alvorlige konsekvenser for Oribos-riket, og tilsynelatende blir det mer rot å rydde opp i for spillere.

Oppdateringen tar spillere med lenger inn i The Maw, der Shadowlands' fire Covenant-fraksjoner gjør seg klare til å ta opp kampen mot The Jailer. Nye gruppeområder og et nytt raid kommer til, og selvfølgelig hauger av nytt utstyr og andre godsaker å kjempe om.

For de som har gått lei av å måtte løpe rundt i Shadowlands introduserer Chains of Domination endelig muligheten til å fly. Akkurat hvordan man låser opp dette er enda ikke bekreftet, men basert på tidligere utvidelser blir spillere nødt til å utføre bestemte oppdrag og utforske Shadowlands på kryss og tvers.

Nyheter blir det også i WoW Classic.
Nettrollespillets klassiske variant utvides med The Burning Crusade i år »

Siste fra forsiden