World of Warcraft: Shadowlands

Forhåndssalget av Shadowlands overgår alle tidligere World of Warcraft-utvidelser

Blizzard

Den neste utvidelsen for World of Warcraft – Shadowlands – rulles ut 24. november. Lanseringen følger en kort utsettelse, men tross forsinkelsen forteller Blizzard at pågangen har vært stor.

Shadowlands er den åttende utvidelsen for World of Warcraft.
Blizzard

I en investorsamtale (via PC Gamer) meldte utvikleren om et voldsomt antall forhåndsbestillinger for Shadowlands. Ifølge Activision Blizzard-sjef Bobby Kotick står den kommende utvidelsen faktisk med bedre salgstall enn samtlige av ekspansjonene fra World of Warcrafts 16-årige historie.

Videre skrøt Blizzard av en solid spillerbase for nettrollespillet, og et engasjement som har holdt seg godt siden fjorårets populære lansering av WoW Classic. Utvikleren gikk fortsatt ikke ut med nøyaktige tall, men som Kotick forklarte er World of Warcraft blant de eneste spillene i verden som raker inn over en milliard dollar i året – eller rundt 9,5 milliarder norske kroner.

Utforsk World of Warcrafts dødsrike

Tross utvidelsen av Shadowlands er opptrappingen til lanseringen allerede godt i gang. For et par uker siden kom utvidelsens såkalte «pre-patch», som senket nettrollespillets nivåtak for aller første gang. Alle på nivå 120 har blitt justert ned til 50, og når Shadowlands kommer kan man begynne å klatre opp til 60 igjen.

Som alltid med nye World of Warcraft-utvidelser venter nye områder å utforske. Denne gangen går turen til universets dødsrike, der Sylvanas har stelt i stand bråk og spillerne må rydde opp. Før lanseringen kommer Scourge-gærningene også på besøk til Azeroth, med et opplegg som begynner 10. november.

November blir en spennende måned for spill.
Se hvilke spill vi gleder oss mest til »

Siste fra forsiden