World of Warcraft: Shadowlands

I dag senkes nivåtaket i World of Warcraft for aller første gang

Blizzard lader opp til Shadowlands, og nivå 120 justeres ned til nivå 50.

Lanseringen av World of Warcraft: Shadowlands ble nylig utsatt, og når fans får gå løs på utvidelsens nye eventyr er ikke godt å si. Til tross for forsinkelsen har Blizzard holdt fast på planene i forkant av Shadowlands, og onsdag ruller utvikleren ut ekspansjonens såkalte «pre-patch» – med omfattende endringer til opplevelsen.

Den nyeste World of Warcraft-oppdateringen bringer med seg en rekke endringer.
Blizzard

For første gang i World of Warcrafts historie senker den nye oppdateringen spillets nivåtak. Figurer som var nivå 120 i går dyttes ned til nivå 50, som en forberedelse til Shadowlands-nivåtaket på 60.

Med senkingen av nivåtaket – populært kalt «level squish» – vil spillere oppleve at egenskaper som helse og manapoeng er kraftig redusert fra hva de er vant til. Evner og talenttrær er også fullstendig overhalt, så her blir det litt av hvert for spillere å venne seg til.

Velg én utvidelse

Videre introduserer Blizzard en totalrenovering av veien opp til maksnivået. Nye figurer kan enten starte på sitt faste sted, eller gå gjennom opplæringsekspedisjonen Exile's Reach.

Ved å besøke Chromie kan spillere velge hvilken utvidelse de vil bruke for å komme seg fra nivå 10 til 50.
Andreas Klebo-Espe/Gamer.no

Ved nivå 10 kan nye spillere hoppe rett til Battle for Azeroth, som tar dem fra 10 til 50. De som allerede har fullført kampanjen kan i stedet velge akkurat hvilken utvidelse de har lyst til å spille gjennom – for eksempel The Burning Crusade, Cataclysm eller Legion.

Ellers skilter oppdateringen med en rekke nye tilpasningsmuligheter for spillerfigurene. Hos spillets frisører kan man for eksempel teste nye frisyrer, hudfarger, tatoveringer og enda mer.

På World of Warcrafts nettsider kan du kikke gjennom en fullstendig liste over pre-patch-endringer. Her slipper Blizzard også nok et hint om Scourge-invasjonen som skjer en gang før Shadowlands-slippet, men en dato for denne er enda ikke satt.

Pre-patch-oppdateringen er i ferd med å implementeres på europeiske servere nå, og skal etter planen være tilgjengelig fra 15:00 norsk tid.

En bunke Blizzard-veteraner har startet nytt spillselskap.
Dreamhaven ledes av Mike Morhaime »

Siste fra forsiden