World of Warcraft: Shadowlands

World of Warcraft: Shadowlands er utsatt

Kommer nå «senere i år».

Blizzard

World of Warcraft: Shadowlands rekker likevel ikke sin planlagte slippdato. I stedet for 27. oktober kommer utvidelsen nå senere på året, har Blizzard kunngjort.

I en lengre post på Twitter forteller spillsjef John Hight at det meste fra utvidelsen er ferdig. Basert på tilbakemeldinger fra spillere har teamet imidlertid innsett at det enda trengs litt tid til polering og justering, og datoen måtte derfor flyttes.

Som Hight forklarer er den nye datoen for Shadowlands enda ikke fastsatt. Blizzard mente imidlertid at det var viktig å melde fra om utsettelsen så raskt som mulig, og forsikrer fans om at dette var den riktige beslutningen.

Mens de nye områdene lar vente på seg får spillere utforske noen av Shadowlands-nyhetene allerede om en drøy uke. Utvidelsens såkalte «pre-patch» lanseres nemlig 13. oktober, og bringer med seg flere endringer. Blant annet endres nivåtaket fra 120 til 60, spillere får prøve den nye Exile's Reach-opplevelsen og det kommer en haug med tilpasningsmuligheter for spillerfigurene.

Etter hvert som Shadowlands-utvidelsen nærmer seg lover Blizzard også et tradisjonelt invasjonsarrangement, der spillere må forsvare Azeroth fra Scourge-beist. Dato for dette er enda ikke satt.

Ex-Blizzard-sjef: – World of Warcraft ble mindre sosialt for å bli mer tilgjengelig.
Den tidligere toppsjefen tror tilgjengeligheten kan ha støtt bort spillere »

Siste fra forsiden