Den første informasjonen om SpecForce

Techland har akkurat gitt ut de første detaljene om SpecForce, et futuristisk taktisk skytespill.

SpecForce er satt til det samme universet som Techland sitt forrige skytespill, Chrome, foregikk i. Dette er en fjern fremtid, hvor menneskeheten har begynt å kolonisere andre solsystemer for å finne nødvendige ressurser og plass å leve på. Denne koloniseringen er det store megakorporasjoner som står for, og disse er naturligvis stadig i konflikt med hverandre.

Dette resulterer i at mange av de nykoloniserte planetene ender opp uten noen form for kontroll fra de sentrale myndighetenes side. Dermed vokser det fram kriminelle elementer og terroristorganisasjoner som etter hvert begynner å true resten av Federasjonen, og det er disse du får i oppdrag å kjempe mot.

Du er nemlig en del av en spesialstyrke som har fått navnet SpecForce. Styrken er bevæpnet med de nyeste og mest avanserte våpnene, og er blitt etablert for å beskytte Federasjonen mot alle slags angrep.

Når det gjelder gameplayet vet vi for øyeblikket lite om SpecForce. De tilgjengelige bildene indikerer at det vil minne litt om Chrome, og være et førstepersons skytespill som foregår på store utendørsområder. Kjøretøy ser også ut til å bli en del av gameplayet, men hvor viktige de blir vet vi ikke. Spillet vil benytte seg av en oppgradert versjon av Chrome-grafikkmotoren, som vi sist så i rallyspillet Xpand Rally.

Siste fra forsiden