BX3 mot Epiphany Bolt / Telenorligaen

– Denne runden kan avgjøre andreplassen

BX3-treneren tror laget hans trekker det lengste strået mot Epiphany Bolt.

Eivind von Døhlen, Blizzard, montasje Gamer.no

SLIK SPILLES TREDJE RUNDE I TELENORLIGAEN

Vis mer

Kl 20:00: BX3 EK - Epiphany Bolt
Kl 20:00: Pentafoil - The Gatekeepers

Alle kampene spilles søndag 5. mars.

Se resten av terminlisten på Telenorligaens turneringssider.

Telenorligaen er tilbake etter et par ukers pause, og i Overwatch er ukens tv-kamp prestisjeoppgjøret mellom BX3 og Epiphany Bolt.

I pausen har to lag blitt trukket fra ligaen. Riddle ble diskvalifisert etter at de brukte to uberettigede spillere i den TV 2 Sumo-sendte kampen mot Pentafoil i andre runde. Flaming is for babies er trukket fordi de har slitt med å stille fulltallig lag.

Det betyr at det er færre poeng å spille om for de gjenværende lagene, og hver enkelt kamp blir viktigere for lagene som ønsker å nå sluttspillet.

Se kampen gratis på TV 2 Sumo fra klokken 20:00 søndag kveld »

Tror det blir jevnt

BX3-trener, Sindre «overtime» Stien.
Eivind Von D

De to lagene som skal ut i tv-kamp i helgen ligger i skrivende stund helt likt på en delt tredjeplass med en seier og ett tap etter de to første rundene. Trener i BX3, Sindre «Overtime» Stien tror det ligger an til å bli et jevnt oppgjør, men forventer å ta tre poeng.

– Jeg mener selv at dette er en kamp som kommer til å involvere seerne veldig. Dette er to jevne lag som når de har møttes tidligere i år har spilt jevnt. Tidligere har Bolt dratt det lengste strået etter noen individuelle tabber fra vår side. Denne gangen går kampen i vår favør, sier «Overtime».

Med seks poeng mindre å spille om tror treneren at utfallet av søndagens kamp kan bli direkte avgjørende for hvem som tar andreplassen på tabellen.

– Denne runden kommer til å avgjøre mer eller mindre hvem som tar andreplassen i serien. Jeg har god tro på at dette er lagene som kommer til å møte hverandre i semifinalene (i sluttspillet, journ. anm.) senere også, sier Stien.

Jobber i riktig retning

BX3 fikk en brutal start på vårsesongen da det ble 4-0-tap i møte med Oslo Lions i sesongens første runde. I runde nummer to reiste de kjerringa og slo Air med samme siffer.

– Vi har spilt mot de sterkeste og de svakeste kandidatene i førstedivisjon til nå. Det at vi ikke klarte å sparke fra oss hardere mot Lions er jo selvfølgelig surt, men jeg vet at vi som lag jobber i riktig retning, sier «Overtime» optimistisk.

Les også
Anmeldelse: Overwatch

At det blir like overbevisende siffer mot Epiphany Bolt er han imidlertid ikke like sikker på.

– De er en sterk motstander. På en god dag kan de spille på samme nivå som Lions. Men det som er med Bolt er at de alltid har vært et lag som har veldig gode dager, men også veldig dårlige dager. De har ennå ikke funnet ut hvordan de skal klare å holde nivået høyt oppe hele tiden, avslutter Stien.

Siste fra forsiden